Creatief brein en opticien

vincent-armer-over-elkaar-lo-res.png

We schrijven augustus 2019. Vincent werkt bij supermarkt Jumbo Van Vliet in Nieuw-Vennep. Met veel plezier, dat wel, maar hij heeft het gevoel dat er meer in zit. Het mbo-diploma detailhandel heeft hij dan al op zak, maar heeft nog geen idee hoe het verder moet. Bovendien ziet het ernaar uit dat zijn contract afloopt. Als 23-jarige ben je in de supermarkt al snel te duur en te oud, dus... 

Af en toe komt Raphael Kriek bij de Jumbo om zijn lunch te halen.  Meer dan eens zat Vincent dan aan de kassa waar Raphaël afrekende. Na een aantal keren geweest te zijn, stopte hij even na het afrekenen. "Wat doe je nog eigenlijk hier? Wil je niet liever opticien worden ofzo? We hebben nog iemand nodig zoals jij.” 

En tadaa! Hier is hij dan! Vincent heeft de opleiding opticien voltooid en hij focust voorlopig op de winkel en de socials! Hij houdt zich samen met Raphaël bezig met de marketing en andere creatieve werkzaamheden in het bedrijf. Daarnaast is hij een fantastische gastheer en geweldig persoon om als collega te hebben.

In zijn vrije tijd pakt Vincent graag de fotocamera en plaatst hij de mooiste plaatjes. Check @skeezixvincent maar op Insta. Verder komt zijn creatieve geest helemaal aan zijn trekken met gamen en voice acting.

Je kunt bij Vincent terecht voor: montuuradvies, bestellingen, lensinstructies, kleine reparaties en goede verhalen.

Opleiding: Detailhandel, opticien