Onze Intellectueel en In-House Trendwatcher

claudia-profielfoto-lo-res.png

 

Claudia is in 2022 ons team komen versterken. En dat was hoognodig, want het is steeds drukker bij de contactlens afdeling. Gelukkig is Claudia een topper gebleken in zowel contactlenzen als brillen. Maar nog belangrijker, ze is een fantastisch leuke collega.

Claudia komt oorspronkelijk helemaal uit Oostvoorne maar is voor de liefde naar Haarlem verhuisd. De liefde bleek toen niet zo'n succes, maar Claudia heeft nu een hele leuke jongen ontmoet en ze wonen nu samen in Amstelveen!

Claudia heeft iets unieks binnen Kriek Optiek: Ze is de enige binnen het team die de voltijd opleiding optiek heeft gedaan! Da's gewoon 3 jaar lang voltijd op school zitten wow! Daarna heeft ze 2 jaar contactlens specialisme gestudeerd. Ze vindt leren zo leuk, dat ze zich meteen ook maar voor allerlei extra cursussen heeft ingeschreven.

Deze kattenmoeder van 2 was bijna juf geworden, maar gelukkig voor ons miste ze een stukje techniek bij de PABO opleiding.

Wat je vast nog niet weet: In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag. Dit hebben wij gelukkig al mogen testen. Hmmm worteltaart. Ook heeft ze stiekem onder haar mouw de leukste tattoo, maar we gaan niet verklappen wat.

Bij Claudia kun je terecht voor: Oogmetingen, FD-meting, contactlenzen, nachtlenzen en montuur/glasdvies. 

Opleidingen: opticien, contactlensspecialist, FD-meetkunde MKH methode.