Optimaal zien in elke sportieve situatie

In brillen kunnen we verschillende filters toepassen zodat u uw favoriete sport perfect kunt uitvoeren.

Golf:

golf-bril-lo-res.png
Om de bal beter te kunnen zien op de green hebben we een speciaal paars contrastglas. Hierdoor zie je de bal beter ten opzichte van de achtergrond. Door de onderste rand van het montuur vrij te houden heb je minder verspringing van het beeld als je naar beneden kijkt.

Watersport:

watersport-bril-lo-res.png
Nare reflecties op het wateroppervlakte zijn verleden tijd met gepolariseerde glazen. Kies eventueel een bruin glas met blauwfilter en/of blauwe spiegel voor optimaal zicht.

Auto/ motorsport:

auto-bril-lo-res.png
Voor nare reflecties op het wegdek kunt u voor gepolariseerde glazen kiezen. Een eventuele groene of bruine steunkleur helpt bij het contrast op het wegdek. Ook glazen voor avondraces voor beter nachtzicht zijn beschikbaar.

Fietsen:

fiets-bril-lo-res.png
Uiteraard hebben wij alles om uw strakke outfit compleet te maken. Wat dacht u van een Oakley met of zonder sterkte glazen erin. Beter is er niet voor op 2 wielen. Vertilatie tegen het beslaan en een mooi contrast glas voor op de weg maakt het uiteraard af.

Harlopen:

hardloop-bril-lo-res.png
Als hardloper wil je een bril die licht van gewicht is en niet beslaat. Als die dan ook nog eens een mooi filter heeft om een mooi scherp beeld te krijgen is het helemaal ideaal. Een Oakley is eigenlijk wel het mooiste wat je kunt krijgen. Door de lichte plutonite glazen en super lichte frame merk je nauwelijks dat je wat op hebt.

Eigenlijk hebben wij voor elke situatie wel wat voor u. Het advies is: laat u adviseren! Onze opticiens zijn goed opgeleid en nageschoold en doen dit de hele dag. Zij hebben een hoop kennis; maak hier gebruik van. Uiteraard zonder koopverplichting. Wij vinden het leuk om u te helpen!