Onze kernwaarden

 
We zijn en blijven een familiebedrijf 
team-opticiens-jee-lachen-lief-lowres.jpg

Kriek Optiek is een echt familiebedrijf. Ons hechte team bestaat uit unieke vakmensen met heel diverse karakters en persoonlijkheden. Wat ons bindt? Plezier willen hebben in je werk, openheid, eerlijkheid en streven naar het allerbeste voor onze klanten en voor elkaar. Juist die diversiteit maakt ons bedrijf interessant en leuk. Een 9 tot 5 mentaliteit is ons totaal vreemd. Moet er iets afgemaakt worden, dan doen we dat. Wij streven continu ernaar onszelf en onze omgeving te verbeteren, op wat voor manier dan ook.

Blijven werken aan vakkennis
blijven-leren-lo-res.png

Bij Kriek Optiek vinden we dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom besteden we veel aandacht aan permanente (bij)scholing. Ons bedrijf biedt altijd leerlingen de kans zichzelf in het vak te bekwamen onder leiding van een ervaren leermeester. Wij stimuleren onze mensen om het beste uit zichzelf te halen. Opleiden: het houdt ons scherp, het is een maatschappelijke verantwoordelijkheid en maakt ons werk extra leuk. Iedereen voegt iets unieks toe!

Mensen maken het verschil

hemel.jpg
‘Wat leuk dat je er weer bent!’ Aan alles merk je dat we plezier hebben in ons werk en dat wij van ons vak houden. We hebben graag leuke mensen over de vloer. We krijgen energie van mensen die blij de deur uit gaan en graag weer bij ons terugkomen. We verleggen grenzen met onze service. Voor ons is de kous niet af als je hebt afgerekend bij de kassa. Ook daarna staan we voor je klaar. Kan het nóg beter? Laat het ons weten!


We hebben een missie
wat-gebeurt-er-daar-lo-res(1).png

Wij doen alleen dingen waar we honderd procent achter staan. We gaan uitsluitend in zee met merken als we hun verhaal vol overtuiging kunnen vertellen. Onze leveranciers selecteren we op dezelfde hoge standaarden op het gebied van kwaliteit en service die we onszelf opleggen. Niet op basis van marges.