Senior Executive Consultant Assistant Manager Cordiale Zwanzer en Chef Administratie.

joost-profielfoto-2022-lo-res.png

Joost is onze veelzijdige super opticien:

Meten? Als de beste. Reparaties? Geen probleem. Administratie? Daar heeft hij zelfs een opleiding voor gedaan. Gezellig een praatje dan? Ja, ook daar kun je Joost voor strikken (met koffie het liefste). 

Hij heeft in 2015 zijn MBO diploma voor Financiële administratie al behaald, maar wist direct dat dit niet zijn toekomst zou zijn. Na nog even kort docent Engels te hebben geprobeerd kwam hij in 2017 als leerling in de optiek.

Eind 2021 kwam hij met Raphaël in contact over de vacature die openstond. Door het zien van de leuke filmpjes en fantastische werksfeer stond hij er erg voor open om hier in deze winkel aan de slag te gaan.

In z’n vrije tijd houdt hij van gamen, voetbal kijken en Formule 1 kijken. Zelf voetballen zit er na zijn gescheurde meniscus niet meer in.

Je kan bij Joost terecht voor oogmetingen, zachte lenzencontroles, FD-meting, montuur- en glasadvies. Hij is ook begonnen met de opleiding voor contactlensspecialist en is in de zomer van 2024 klaar.

 

Opleiding: Financieel Administratief Medewerker, Opticien, Contactlensspecialist (i.o.), FD-meetkunde MKH methode en Senior Executive Consultant Assistent Manager Cordialiteit.