De ondernemer

profiel-raphael-2022.png

Sinds zijn 13e levensjaar is Raphaël betrokken bij de opbouw van Ed Kriek Optiek. Eerst hielp hij zijn vader Ed bij de kleine werkzaamheden rondom de werkplaats en daarna in de winkel. Het ondernemerschap is Raphaël niet onbekend en vanaf 2010 is Raphaël mede-eigenaar geworden van Ed Kriek Optiek. In 2016 hebben Ed en Raphaël samen besloten dat het tijd was voor een nieuwe stap. Raphaël is als enige eigenaar verder gegaan met de winkel in Nieuw-Vennep onder de naam Kriek Optiek. De andere winkels werden verkocht voor Ed's welverdiende pensioen. Raphaël ademt echt optiek en zou niet zonder kunnen.

In zijn vrije uurtjes vindt Raphaël het leuk om te genieten van zijn gezin, zijn BBQ aan te steken, stukjes te toeren met zijn Fiat 500 uit 1969, piano spelen, klussen en nieuwe ideeën uit te werken. Hoewel... eigenlijk heeft hij geen vrije uurtjes.

Je kunt bij Raphaël terecht voor alle zakelijk gerelateerde vragen, een uiterst volledig oogonderzoek, FD-meting, montuur- en glasadvies, contactlensaanpassingen en -controles en voor nachtlenzen.


Opleiding: opticien, contactlensspecialist, FD-meetkunde MKH methode.