Kinderbrillen vinden wij geweldig!

Je kind voor het eerst aan de bril? Spannend! Er is zoveel leuks voor kinderen... maar waarom zou je kiezen voor Kriek Optiek? Nou, hierom:

Grootste collectie

We hebben simpelweg de grootste keuze in kinder- én tienermonturen in de regio. Met onder andere de volgende merken: Ray-Ban, Chloé, JF-Rey, Titanflex, Rex & Sue, Tartine et Chocolat, en nog veel meer, ook hebben we sportbrillen.

 brandbox-esmee-vince-kinderbrillen1.png

Simpel en transparant, geen verrassingen:

Alle kinderbrillen zijn €300,- inclusief Rodenstock Perfalit 1.6 X-traclean glazen, de hardste en meest slijtvaste die er zijn. Extra dun en extra glad (dan beslaan de glazen minder snel).
Dit is uiteraard inclusief onze super service. Je mag zo vaak komen als de wilt om de bril te laten stellen (wat vaak moet bij kinderen). Vrijwel alle kleine dingen worden kosteloos opgelost.

Wil je nog andere speciale opties zoals prisma's of Miyosmart of andere myopie remmende glazen of meekleurend glas? Dan ben je voor €400 klaar.

bij-de-etnia-hoek-lo-res.png

Weinig risico:

De kinderbril is bij ons 2 jaar gratis verzekerd voor breuk en schade: Bij vervanging van onderdelen krijg je het 1e jaar 75% korting, daarna het 2e jaar 50% korting, (dit moet wel met dezelfde sterkte op de glazen zijn) ook bij het veranderen van de glazen door het recept van de oogarts. (minimaal -0,75 veranderd)

tessa-vince-babyauto-dak-betrapt-lo-res.png

Brilletje er bij?

2e bril erbij met dezelfde voorwaarden voor €150,- extra, dit geldt tot een jaar na aankoop.
Zonnebril erbij met glazen naar keuze voor €150,- extra, dit geldt tot een jaar na aankoop.

Bij brillen met Miyosmart of andere myopieremmende glazen erin kost een 2e bril €250,- en ook dit geldt tot een jaar na aankoop.

Dit moet overigens wel met dezelfde sterkte zijn als de eerste aankoop zijn.

Keuze uit de gehele collectie (kinder)monturen en glazen, geen beperkingen of financiele verrassingen.

 djoy-met-raybanzonlr.png saar-chloe-wit.png 

Kan het nog goedkoper?

Nee, dan kunnen we niet meer instaan voor de kwaliteit. We willen per se de hardste glazen leveren en de beste monturen. Voor je kind wil je tenslotte het beste en als er dan toch iets gebeurt willen we het ook oplossen zonder of tegen geringe kosten.