Kinderbrillen vinden wij geweldig!

   

Je kind voor het eerst aan de bril? Spannend! Er is zoveel leuks voor kinderen... maar waarom zou je kiezen voor Kriek Optiek? Nou, hierom:

Grootste collectie

We hebben simpelweg veruit de grootste keuze in kinder- én tienermonturen in de regio. Met onder andere de volgende merken: Ray-Ban, Chloe, JF-Rey, Titanflex, Oakley, Vingino, Rex & Sue, Tartine et Chocolat, en nog veel meer. Ook hebben we sportbrillen.

saar-chloe-wit.png emmalynn-tijgerjaslr.png esmee-in-het-groenlr.png

Simpel en transparant, geen verrassingen:

Alle kinderbrillen zijn €300,- inclusief Hoya 1.6 Longlife glazen, de hardste en meest slijtvaste die er zijn. Extra dun en extra glad (dan beslaan de glazen minder snel).
Dit is uiteraard inclusief onze super service. Je mag zo vaak komen als de wilt om de bril te laten stellen (wat vaak moet bij kinderen). En vrijwel alle kleine dingen worden kosteloos opgelost.

Wil je nog andere speciale opties zoals prisma's of miyosmart glazen of meekleurend glas? Dan ben je voor €400 klaar.Weinig risico:

De kinderbril is bij ons 2 jaar gratis verzekerd voor breuk en schade: Bij vervanging van onderdelen krijg je het 1e jaar 75% korting, daarna het 2e jaar 50% korting. Ook bij het veranderen van het recept van de oogarts.

 

 charlie-in-kriekmobiel.png vince-badass-stoer-cool-paal2.png
Brilletje er bij?

2e bril erbij met dezelfde voorwaarden voor €150,- extra
Zonnebril erbij met glazen naar keuze voor €150,- extra
Keuze uit de gehele collectie (kinder)monturen en glazen, geen beperkingen of financiele verrassingen.

 djoy-met-raybanzonlr.png 

Kan het nóg goedkoper?

Jawel. €200,- compleet met simpelere glazen kan ook (dikte 1.5, standaard ontspiegeling), maar dat is dan op de sale monturen zonder verzekering/garantie op het montuur. Op de glazen zit wél de gebruikelijke garantie.

 

 monturen-voor-50-euro.png

Kan het nóg goedkoper?

Nee, dan kunnen we niet meer instaan voor de kwaliteit.