Contactlenzen

Waarom zou je je contactlenzen via Kriek Optiek kopen? 

Iemand die alleen maar lenzen wil kopen is eigenlijk bij ons aan het verkeerde adres. Liever verzorgen wij het totale plaatje, het Kriek lenzensysteem. Wat houdt dat in?

Het Kriek lenzensysteem bestaat uit vier simpele elementen die allemaal moeten kloppen, als je zo lang mogelijk met plezier en gezondheid contactlenzen wilt kunnen dragen:

  1. de lenzen zelf;
  2. vloeistof;
  3. controle;
  4. service.

Je betaalt dus één bedrag voor vier elementen samen. 

 

 claudia-1-lo-res.png

Waarom betaal ik niet los voor elk artikel? 

Omdat al deze elementen onlosmakelijk met elkaar samenhangen en wij het hele proces controleren, is dat wel zo veilig. Goede vloeistof gaat niet samen met slechte lenzen en andersom. Wij hebben de halfjaarlijkse controle nodig om dit in de gaten te houden en gebruiken onze service met bijvoorbeeld proeflenzen en proefvloeistof om het maximale resultaat aan te bieden. Wij bieden een transparante en verrassend lage prijs. Het enige dat wij hiervoor terugvragen is jouw vertrouwen. 

 claudia-2-lo-res.png

 

Oké, stel je eens voor dat je lenzen bij ons wilt proberen. Hoe gaat dat dan?  

Je maakt een afspraak bij één van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, Raphaël of Claudia, voor een lensaanpassing.
Dit kan zowel als nieuwe lensdrager, maar ook als je al ergens anders lensklant bent. De eerste afspraak duurt ongeveer 45 minuten en hierbij voeren we het volgende uit: 

 claudia-3-lo-res.png

De anamnese. 

Naast de medische geschiedenis is wie je bent, wat je doet en waarom je bij ons bent gekomen erg belangrijk. Het wordt vaak door opticiens overgeslagen, maar is cruciaal voor ons doel: jou blij maken. Het kan namelijk zo zijn dat je voor een bepaald type lens binnenkomt, maar dat wij je iets anders adviseren. Uiteindelijk beslis jij uiteraard altijd zelf.

 

 claudia-4-lo-res.png

De oogmeting. 

Wij meten wat jouw brilsterkte is en rekenen die om naar je lenssterkte of wij meten over je huidige lenzen heen. 

 

 claudia-5-lo-res.png

De hoornvliesscan. 

Erg belangrijk, maar deze scan wordt in de markt niet vaak gedaan. Wij maken een 3D-scan van je oog zodat wij weten welke lens goed op jouw oog past. Klinkt logisch toch? 

 claudia-6-lo-res.png

Gezondheidscheck. 

Ook kijken wij natuurlijk naar de gezondheid van je ogen.

 claudia-7-lo-res.png

 

Advies

Na de aanpassing bespreken wij samen wat het beste bij jou past. Wij bestellen vervolgens proeflenzen voor je die wij samen uitgekozen hebben. Na een eventuele training voor het in- en uitzetten van de lenzen gaan wij na een week kijken hoe het gegaan is. Wellicht bestellen wij meteen de lenzen als set, maar het kan ook zijn dat wij niet helemaal tevreden zijn met de eerste keuze. Dan bestellen wij wat anders tot wij beiden helemaal tevreden zijn.

 claudia-8-lo-res.png

Lenzen leren inzetten en uithalen? Doen we ook. 

 claudia-9-lo-res.png

Het hele proces: de aanpassing, de eventuele training, de proeflenzen en de controles hierop kosten altijd hetzelfde bedrag, namelijk €75.-
Dat is niet duur voor het werk wat wij erin steken, maar het wordt nog mooier: indien je de lenzen besluit te bestellen, brengen wij de €75.- die je betaald hebt weer in mindering op je factuur. Zelfs als je niet kunt slagen voor contactlenzen (wat redelijk onwaarschijnlijk is), dan krijg je die €75,- in de vorm van een cadeaubon. Deze kun je gebruiken voor een bril of zonnebril.

Ben je nu geïnteresseerd om bij ons lenzen te proberen?  Maak hier een afspraak

 

 claudia-10-lo-res.png