Heerlijk lenzen dragen

Vraag ons personeel eens welke klanten het meest tevreden zijn met hun lenzen en het antwoord is meteen: De nachtlensklanten!

dreamlite-lo-res.png

Waarom Dreamlite nachtlenzen?

Nachtlenzen draag je terwijl je slaapt. Daarom heb je overdag wel het scherpe zicht, maar niet de nadelen van lenzen, die zijn dan tenslotte uit! Ideaal bij droge ogen of wanneer lenzen snel irriteren. Ideaal wanneer je overdag geen bril of contactlenzen overdag wilt dragen. Want zodra je wakker wordt doe je ze uit. Nachtlenzen zitten qua comfort tussen harde en zachte lenzen in. Maar omdat je slaapt met de ogen dicht ervaar je hier nagenoeg niets van.

Maar ook voor myopie controle!

Nachtlenzen zijn ook erg geschikt voor kinderen en tieners in de groei. Het remt de toename in sterkte, wat wij vaak zien bij een groeispurt.

Hoe werkt dat dan?

Tijdens de slaap corrigeren de lenzen je ogen doordat de lenzen vlakker zijn dan je hoornvlies. Door het drijven van de lens op je traanfilm ontstaat er een drukverschil. Hierdoor neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Het verschil in vorm zorgt ervoor dat je overdag scherp kunt zien zonder bril of contactlenzen.

Helaas zijn nachtlenzen niet voor iedereen geschikt. Nachtlenzen zijn alleen verkrijgbaar in sterktes van -0.50 tot -5.00 en in overleg kan het soms zelfs tot -6.00 lukken. Cilinders en een leesgedeelte behoren ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn inclusief lenzen, vloeistof en controles €475,- per jaar of €39,58 per maand.

Interesse? Onze contactlensspecialisten Raphaël en Claudia vertellen je graag alles over nachtlenzen. 

dreamlite1-trans.png