Onze gehoorman

 profiel-jasper-2023-low-res.png

 

Jasper is onze audiciën. Begonnen bij Oorwerk in september 2023 en sindsdien de vaste kracht in Nieuw-Vennep. Hij is begonnen als gediplomeerd audicien in oktober 2020, na de opleiding te hebben afgerond. Voordat hij in dit werkveld terecht kwam heeft hij rondgelopen in het onderwijs en in de commerciële sector. De combinatie van zorg en commercie sprak hem enorm aan in het vak van audicien.


In zijn vrije tijd brengt Jasper het liefst tijd door met zijn gezin. Samen wandelen in de natuur, films/series kijken, lekker eten met elkaar en uitstapjes maken. Daar wordt hij erg gelukkig van!


Jasper is daarnaast een groot liefhebber van muziek met een hele brede muzieksmaak en speelt zelf een beetje gitaar. De meest uiteenlopende nummers komen voorbij als hij aan het einde van de dag met zijn administratieve werk bezig is en de volume knop wat omhoog gaat. Stiekem een paar woordjes meezingen, als hij denkt dat niemand luistert, is hem ook niet vreemd.


Loop vooral eens bij hem langs voor een praatje, vragen en/of advies. Hij helpt je graag om, eventueel met hoortoestellen, zoveel mogelijk van muziek te kunnen genieten, net als hij dat doet!

Je kunt bij Jasper terecht voor alles over gehoor en oren.  Van gehoorbescherming tot hoortoestellen maar ook bijvoorbeeld Tinnitus gesprekken.

Jasper is aanwezig op de dinsdag en donderdag van 09:30 tot 17:30.