Een nieuw myopie remmend glas!

Er is een nieuw glas wat het hard achteruitgaan van de min sterkte kan remmen (myopisering) van onze glasleverancier Rodenstock. Het is een glas wat er van de buitenkant niet uitziet als een myopie remmend glas, waar je dat bij andere glasleveranciers wel heel duidelijk ziet. Dit is esthetisch veel mooier.

 mycon.png

MyCon werkt met een zogeheten "focus gebied" in de glazen en aan de zijkant van de glazen zit er andere sterktes in verwerkt om te zorgen dat het licht op de juiste manier op het netvlies valt. 

mycon-uitleg.jpeg

Of het nu gaat om tablets, computers of huiswerk, de kinderen van vandaag richten zich steeds meer de korte kijkafstand in plaats van tijd buiten door te brengen. Het gevolg: meer kinderen worden bijziend. Nu is
er een nieuwe oplossing om de toename van bijziendheid (myopie) tegen te gaan: Rodenstock MyCon. Deze brillenglazen zijn gemaakt om bijziendheid te corrigeren, zorgen voor scherp zicht en controleren het
verloop van myopie bij kinderen.

Wat veel ouders niet weten: als myopie, ook wel bijziendheid genoemd, niet gecontroleerd wordt tijdens de kindertijd, neemt het risico op ernstige oogziekten op volwassen leeftijd toe.
Standaard enkelvoudige brillenglazen zijn hier niet voor gemaakt.
Rodenstock MyCon is anders: deze nieuwe brillenglazen zijn speciaal ontworpen om scherp zicht te garanderen en de ontwikkeling van bijziendheid bij kinderen onder controle te houden.

 mycon-promo.png

Wat kosten deze glazen?

De glazen kosten €200,- per glas, en €400,- compleet met een montuur. Voor monturen voor volwassenen rekenen we een toeslag afhankelijk van de prijs van het montuur.  Als je binnen 6 maanden besluit om nog een 2e bril te nemen kost dit €250,-. 

 

mycon-noa.jpg