Nieuws


Hoi allemaal, Joy hier!

De nieuwste collega binnen het Kriek Optiek team. Ik ben alweer drie maanden in deze mooie winkel te vinden. Wat een onwijs rare tijd om te beginnen met een nieuwe baan in deze corona tijd... (LEES MEER)

 

Wij willen gezondheid op nummer 1 zetten.
Maar wij zijn ook een klein bedrijf en willen we gewoon diensten en zorg verlenen wanneer u dit écht nodig heeft.

Daarom hebben wij het volgende voor het moment besloten: 

Jazeker, ook bij ons krijgt u een vergoeding voor uw bril en/of lenzen bij uw aanvullende verzekering. Hetzelfde als bij alle opticiens. 

Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Benieuwd naar de hoogte van uw vergoeding?

Check het hier.

Woensdag 4 September. De eerste dag les! Wouw, ik ben nu een studentje, dat is ook weer een paar jaar geleden. Dit keer, ga ik voor mijn plezier.

Het is 8 uur. Mijn wekker gaat altijd een kwartier eerder, dan kan ik nog even een paar keer omdraaien. Hup, alles regelen en op de fiets naar Nieuw-Vennep station. Ik moet 5 over half 10 in Zaandam aankomen. Het gaat vlekkeloos.

Vincent van der Krieke hier! Nee, niet familie, maar nu wel deel van de Kriek Optiek familie. Ik ben compleet nieuw in de opti-wereld. 

Van uit school origineel richting de marketing. Schrijven, grafisch vormgeven, fotograferen, mode en nu verliefd geworden op brillen. 

Van een supermarkt kassamedewerker met niet genoeg te doen, tot gecertificeerde opticien die kan repareren, glazen slijpen en oogmetingen doen. 

Maar voor dat we het daar over hebben, wil ik eerst een bijzonder verhaal vertellen.