Een goede deal bij Kriek Optiek

13-11-2017

We hebben altijd een aantal monturen in onze winkel waar we een hele goede deal mee kunnen maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld  brillenmerken waar wij mee stoppen en dus geen nieuwe collectie meer van hebben ingekocht. Ook brillen die langer hangen dan 1 jaar krijgen bij ons een €50,- sticker. Deze brillen hebben wij dan sterk afgeprijsd. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat dit montuur in de winkel heeft gehangen voor €300.00 euro maar nu is afgeprijsd naar €50.00 euro. Deze aanbieding geldt wel in combinatie met een paar glazen.

 voorraadglas.jpg

Hoe werkt die actie dan?

In het geval van de monturen van vorig jaar liggen de originele prijzen tussen de €100.- en €700,-euro. Wanneer u hier enkelvoudige glazen met ontspiegeling bij neemt (Hoya 1.5 met HA HV AQ coating) maken wij hier een scherpe prijs van voor €200.00 compleet. Dit betekend dat u in dit geval maar €50.00 euro voor bijvoorbeeld een Ray-Ban, of Chloé betaald. Wanneer u voor een luxere, en wat betere optie kiest zit u totaal op €300.00 euro. (Hoya 1.6 met HA HV LL coating). In het geval van een afprijzing door middel van een oudere collectie geldt dat deze prijs alleen geldt in combinatie met een paar glazen.

De beste oogmeting in de regio is uiteraard inbegrepen. Daar bezuinigen we niet op.

 afstellen.jpg

Oke, er zit vast een addertje onder het gras, wat zijn de nadelen?

Het enige nadeel wat er is op het kopen van een afgeprijsd montuur omdat deze uit de collectie gaat, is dat de garantie hieraan beperkt is. Op de glazen geldt de volledige service, echter op het montuur kunnen wij dit helaas niet aanbieden. Dit heeft er mee te maken dat de leveranciers vaak de bril of de onderdelen niet meer kunnen leveren. Als zij dat niet kunnen, kunnen wij dat ook niet. Vandaar dat u beperkte garantie hebt. Maar hier hebt u dan ook wel een goede deal gemaakt.

afleveren.jpg