Blog

Hier lees je eigenlijk alle informatie over de optiek en dan met name onze ervaringen die we op het web hebben gezet.


De week van de Opticien
Door: Cynthia Bettinger

Ruim 5 jaar geleden begon voor mij een groot avontuur. Nadat ik gewerkt had in de kinderopvang en daar helaas geen vaste baan in kon vinden ben ik eens hard gaan nadenken wat ik nou eigenlijk echt zou willen doen. Wat vind ik leuk? Waar ben ik goed in? Ik zocht op internet, deed een beroepstest en kwam uit op een website waarbij je je kon aanmelden voor een meeloopdag.

Twee dagen later werd ik gebeld...

Wat gaan we veel zien in 2018? Wat hebben we ingekocht op de beurzen?

O, voor je het leest even de opmerking: Wat de trend ook is: kies gewoon wat jij gaaf vind!

Yes! Mijn optiekbeurs-ontmaagding is een feit. Ik ben samen met mijn collega’s Raphaël en Cynthia naar de Opti München geweest! Hoe ik het vond? In één woord GE-WEL-DIG! Hier een kleine omschrijving hoe ons weekend er uitzag.

- Geschreven door Charrel Kikkert-

Stel: U bent een aantal jaar geleden gelaserd. Lasik, Lasek, maakt niet uit. Nu ben u toch klaar met die brillen?


Nou, niet echt.

 

Bij ons kunt u niet terecht voor een complete bril van €25,- . Wij vinden dat wij hiervoor geen kwaliteit kunnen leveren én geen goede oogmeting kunnen doen. Maar wat kunnen wij wel?
Kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. Daarnaast hebben wij altijd een instap collectie en brillen die zijn afgeprijsd ivm het stoppen van een collectie/merk.


Wat houdt dat in?

Jazeker, ook bij ons krijgt u een vergoeding voor uw bril en/of lenzen bij uw aanvullende verzekering. Hetzelfde als bij alle opticiens. 

Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Benieuwd naar de hoogte van uw vergoeding?

Check het hier.