Rodenstock (glas)

RODENSTOCK

Sinds Rodenstock heeft bedacht dat niet elk oog hetzelfde is, maar elk oog individueel moet worden benaderd zit Rodenstock op onze radar. Rodenstock is onze nieuwe hoofdleverancier van glazen vanaf april 2023, en daar zijn we erg blij mee! In samenwerking met Rodenstock gaan wij ook onze optometrie praktijk binnenshuis opstarten! Hier gaan we jullie binnenkort meer over vertellen. Hieronder wat voordelen van de geweldige Rodenstock glazen.

De DNEye en B.I.G. Exact

Doordat de DNEye scanner de afwijkende maten van het gemiddelde meet kunnen we de brillenglazen nóg beter maken. De DNeye scanner meet de lengte van het oog, de bolling, de dikte van het hoorvlies en meer met grote én kleine pupil. Zodat we onder verschillende omstandigheden het perfecte glas hebben. Berekend door hun nieuwe algoritmes, dit noemen ze: B.I.G. Exact.

Zachte coating en... Harde coating.

Rodenstock heeft naast de gebruikelijke groene coating ook de mogenlijkheid voor een rosé kleurige coating die wat meer wegvalt in het gezicht. Daarnaast hebben ze een nieuwe coating ontwikkeld die zich kan met meten met Hoya: de X-tra Clean.

Unieke glazen

Veel glasfabrikanten hebben niet zoveel met glazen gemaakt van echt glas. Of glazen met hele hoge sterktes. Rodenstock is echter de enige die een enorm breed portfolio heeft, ook in mineraal glas maakt. Uniek in de markt.

Maak hier een afspraak voor je oogmeting.