Prijs


Jazeker, ook bij ons krijg je een vergoeding voor je bril en/of lenzen bij een aanvullende verzekering. Hetzelfde als bij alle opticiens. 

Het declareren kunnen wij voor je doen. Dus zelf geen gedoe met facturen opsturen en wachten op reactie van je verzekeraar.

Benieuwd naar de hoogte van je vergoeding?

Check het hier.

Bij ons kunt u niet terecht voor een complete bril van €25,- . Wij vinden dat wij hiervoor geen kwaliteit kunnen leveren én geen goede oogmeting kunnen doen. Maar wat kunnen wij wel?
Kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. Daarnaast hebben wij altijd een instap collectie en brillen die zijn afgeprijsd ivm het stoppen van een collectie/merk.


Wat houdt dat in?

Verte bril, zonnebril, leesbril, multifocale bril, computer bril, smalle of brede corridor, coating zus, coating zo. Huh?
Tegenwoordig ziet u door de bomen het bos niet meer. U wordt doodgegooid met vaktermen en naampjes terwijl u zelf gewoon een goede oplossing wilt die toevallig ook nog eens mooi bij uw outfit past. Oogdominantie interesseert u niet en een smalle corridor door een groot sterkte verschil??  “Waar heeft die verkoper het  over? "Ik kom hier voor een oplossing en niet om een les in optica en glazen te krijgen.” (uitzonderingen bestaan..)   Nee, wat u wilt is goed advies, een mooie bril, goede glazen en het allerbelangrijkst; LEKKER KIJKEN! Dit is waar het om draait en dat is waar u gelukkig van wordt.