Dreamlite Nachtlenzen

Vraag ons personeel eens welke klanten het meest tevreden zijn met hun lenzen en het antwoord is meteen: De nachtlens klanten!

Nachtlenzen draagt u terwijl u slaapt. Daarom heb je overdag wel het scherpe zicht, maar niet de nadelen van lenzen, die zijn dan tenslotte uit! Tijdens uw slaap corrigeren de lenzen uw ogen. De lenzen zijn vlakker dan uw hoornvlies. Door het drijven van de lens op uw traanfilm ontstaat er een drukverschil. Hierdoor neemt de voorkant van uw oog een andere vorm aan. Het verschil in vorm zorgt ervoor dat u overdag scherp kunt zien zonder bril of contactlenzen.

Ideaal wanneer u overdag geen bril of contactlenzen wilt dragen. Nachtlenzen zitten qua comfort tussen harde en zachte lenzen in. Maar omdat u slaapt met de ogen dicht ervaart u hier nagenoeg niets van.

Nachtlenzen zijn uitermate geschikt voor kinderen en tieners in de groei. Het remt de toename in sterkte, wat wij vaak zien bij een groeispurt. Helaas zijn nachtlenzen niet voor iedereen geschikt. Nachtlenzen zijn alleen verkrijgbaar in sterktes van -0.50 tot -5.00 en in overleg kan het soms zelfs tot -6.00 lukken. Cilinders en een leesgedeelte behoort ook tot de mogenlijkheden.

 Laat u zich bij interesse informeren door onze contactlensspecialisten: Raphaël en Joy.