Contactlenzen

Waarom zou u uw lenzen via Kriek Optiek kopen? 

Iemand die alleen maar lenzen wil kopen is eigenlijk bij ons aan het verkeerde adres. Liever verzorgen wij het totale plaatje, het Kriek lenzensysteem. Wat houdt dat in?

Het Kriek lenzensysteem bestaat uit vier simpele elementen die allemaal moeten kloppen, wilt u zo lang mogelijk met plezier en gezondheid lenzen kunnen dragen:
1. de lenzen;
2. de vloeistof;
3. de controle;
4. de service.

U betaalt dus één bedrag voor vier elementen samen. 

 

 joy-vloeistof-lenzen-nietapartbetalen(1).png

Waarom betaal ik niet los voor elk artikel? 

Omdat het geheel altijd samenhangt en wij het hele proces controleren, is dat wel zo veilig. Goede vloeistof gaat niet samen met slechte lenzen en andersom. Wij hebben de half jaarlijkse controle nodig om dit in de gaten te houden en gebruiken onze service met bijvoorbeeld proeflenzen en proefvloeistof om het maximale resultaat aan te bieden. Wij bieden een transparante en verrassend lage prijs. Het enige wat wij hiervoor terugvragen is uw vertrouwen. 

 

 joy-leidnaar-afspraak-meetruimte.png  joy-klant-lezen-lereninzetten.png

Oké, stelt u eens voor dat u lenzen bij ons wilt proberen. Hoe gaat dat dan?  

U maakt een afspraak bij één van onze gediplomeerde contactlensspecialisten, Raphaël of Joy, voor een lensaanpassing.
Dit kan zowel als nieuwe lensdrager, maar ook als u al ergens anders lenzen draagt. De eerste afspraak duurt ongeveer 45 minuten en hierbij voeren we het volgende uit: 

 joy-pc-meting.png

De anamnese. 

Naast de medische geschiedenis is wie u bent, wat u doet en waarom u bij ons bent gekomen erg belangrijk. Het wordt vaak door opticiens overgeslagen, maar is cruciaal voor ons doel: u blij maken. Het kan namelijk zo zijn dat u voor een bepaald type lens binnenkomt, maar wij u iets anders adviseren. Uiteindelijk beslist u uiteraard altijd zelf.

 

 klant-autoref-meting.png

De oogmeting. 

Wij meten wat uw brilsterkte is en rekenen die om naar uw lenssterkte of wij meten over uw huidige lenzen heen. 

 

 joy-medmond-closeup.png

De hoornvliesscan. 

Erg belangrijk, maar deze scan wordt in de markt niet vaak gedaan. Wij maken een 3D scan van uw oog zodat wij weten welke lens goed op uw oog past. Klinkt logisch toch? 

 

 joy-klant-spleetlamp1.png

Gezondheidscheck. 

Ook kijken wij natuurlijk naar de gezondheid van uw ogen.

 

 lenzen-voorraad-closeup.png

Na de aanpassing bespreken wij samen wat het beste bij u past. Wij bestellen vervolgens proeflenzen voor u die wij samen uitgekozen hebben. Na een eventuele training voor het in- en uitzetten van de lenzen gaan wij na een week kijken hoe het gegaan is. Wellicht bestellen wij meteen de lenzen als set, maar het kan ook zijn dat wij niet helemaal tevreden zijn met de eerste keuze. Dan bestellen wij wat anders tot wij beiden helemaal tevreden zijn.

 

 joy-klant-doetlensin.png

Het hele proces: de aanpassing, de eventuele training, de proeflenzen en de controles hierop kosten altijd hetzelfde bedrag, namelijk €75.-
Dat is niet duur voor het werk wat wij erin steken, maar het wordt nog mooier: indien u de lenzen besluit te bestellen, brengen wij de €75.- die u betaald heeft weer in mindering op uw factuur. Zelfs als u niet kunt slagen voor contactlenzen (wat redelijk onwaarschijnlijk is), dan krijgt u die €75,- in de vorm van een cadeaubon. Deze kunt u gebruiken voor een bril of zonnebril.

Bent u nu geïnteresseerd om bij ons lenzen te proberen? Zie onze contactgegevens voor een afspraak.

 

 joy-ingang-winkel-profiel.png