Onze 4 kernwaarden

 
Familie 
raphael-bianca-en-cynthia-lo-res.png
Wij zijn een echt familiebedrijf. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en willen het beste voor elkaar. Iedereen bij ons is uniek, het is de diversiteit wat ons bedrijf interessant en leuk maakt. 9 tot 5 mentaliteit past niet bij ons. Moet er iets af gemaakt worden, dan wordt dat gedaan. Wij streven ernaar onszelf en onze omgeving continue te verbeteren, op wat voor manier dan ook. Daarnaast willen wij een voorbeeld voor de branche zijn qua scholing. Er zal altijd een leerling zijn én een leermeester. Wij streven er naar het maximale uit onze mensen te halen. Dit betekent dat het niveau van personeel kan verschillen omdat sommige mensen in opleiding zijn. Wij blijven leren van elkaar want iedereen voegt iets unieks toe, los van of je in opleiding bent. 


Unieke Dienstverlening 
raphael-hand-en-tas-lo-res.png
Ons paradepaardje. Alles staat bij ons in het teken van grensverleggende service. Zowel bij de aanschaf, als de nazorg. Kan het nóg beter? Laat het ons weten. Kriek Optiek is als thuiskomen. Waar iedereen ook échte interesse heeft in elkaar. 


Onze producten 
polijsten-1-lo-res.png
Wij verkopen geen producten waar we niet achter staan. Wij moeten enthousiast worden van het merk én de fabrikant én het merk moet wat toevoegen aan ons bedrijf.  
Wij willen zo transparant mogelijk zijn. Wij streven ernaar dat mensen, voordat ze in onze winkel binnenstappen, hebben kunnen informeren wat ze gaan betalen en waarvoor. Onze grensverleggende service is een extra. Onze zorg zit aan de top van de markt. Wij zijn specialisten in wat we doen. Wat we niet in huis hebben of weten? Daar zoeken wij ook een oplossing voor. Wij kijken altijd of we onze producten en zorg kunnen verbeteren. 


Inspireren 
fotoshoot-met-babyauto-lo-res.png
In een tijd dat bedrijven steeds groter, onpersoonlijker en hetzelfde worden, willen wij laten zien dat het ook écht anders kan. Met marketing, professionaliteit, sfeer, uitstraling, kennis, kunde maar ook met oprechte interesse en aandacht voor de klant.