Onze professional

joy-profielfoto-lo-res(1).png

Joy is sinds 2020 de meest recente aanwinst van Kriek Optiek.

Joy is geboren en nog steeds woonachtig in Heemskerk. Na de HAVO is Joy begonnen aan de CIOS dans academie. Dit bleek uiteindelijk toch niet helemaal haar ding waardoor zij in 2013 besloot de opleiding tot opticien te gaan volgens aan het Regio college in Zaandam. Direct hierna heeft zij de studie tot contactlens specialist gevolgd en behaald in 2018. Zij heeft voor Kriek Optiek bij twee brillenzaken mogen werken en heeft het nog altijd erg naar haar zin in het vak. Vooral het contact met klanten en het verlenen van service is wat het vak voor haar zo leuk maakt. Tel daar leuke collega’s bij op en Joy is helemaal tevreden.

Joy slaat in haar vrije tijd graag een balletje op de tennisbaan. Gezien ze geen diepte ziet met gemengde resultaten. Ze is op de tennisvereniging erg actief als vrijwilliger. Joy lacht veel, is super professioneel, altijd wel in voor gezelligheid en gaat in het weekend graag wat doen met haar vriendengroep.

U kunt bij Joy terecht voor oogmetingen, brilservice, contactlenzen aanmeten, glasadvies of voor het afstellen van uw bril. Ook voor een leuk gesprek staat zij graag voor uw klaar. 

Opleiding: Opticien en Contactlens specialist, Nachtlens specialist.