Onze professional

joy-profielfoto-lo-res(1).png

Joy is momenteel op zwangerschapsverlof

Joy is geboren en nog steeds woonachtig in Heemskerk. Na de havo is Joy begonnen aan de CIOS Dansacademie. Dit bleek uiteindelijk toch niet helemaal haar ding. Dus besloot Joy in 2013 om de opleiding tot opticien te gaan volgens aan het Regio College in Zaandam. Aansluitend volgde ze de studie tot contactlensspecialist. In 2018 haalde ze het diploma met de finesse die Joy zo typeert. Voordat ze bij Kriek Optiek aan de slag ging werkte ze bij twee andere optiekwinkels. Ze heeft intussen ontdekt dat optiek wél echt haar ding is. Vooral het contact met klanten en het verlenen van service zijn de dingen die het vak voor haar zo leuk maken. Tel daar leuke collega’s bij op en Joy is helemaal tevreden.

Joy slaat in haar vrije tijd graag een balletje op de tennisbaan. Aangezien ze geen diepte ziet met wisselend succes. Ze is bij de tennisvereniging erg actief als vrijwilliger. Joy lacht veel, is super professioneel, altijd wel in voor gezelligheid en gaat in het weekend graag wat doen met haar vriendengroep.

Je kunt bij Joy terecht voor oogmetingen, contactlenzen aanmeten, glasadvies en service aan je bril zoals op maat afstellen. Ook voor een leuk gesprek is ze altijd in. 

Opleiding: Opticien en Contactlensspecialist, Nachtlensspecialist.