Onze Brillenglazen

Wij zijn trots dat wij mogen werken met de merken die wij het beste voor onze klanten vinden! Niet opgelegd door een hoofdkantoor omdat de inkoop zo goedkoop is of de marge het beste. Nee, wij kiezen samen met u voor het belangrijkste product voor de komende jaren. Daarom kiezen wij bij voorkeur voor HOYA en ZEISS. Een andere leverancier kan ook. Maar dit zijn simpelweg de twee beste glasleveranciers. Wij vertellen u waarom:

 brand.gif

HOYA

Sinds de oprichting van Kriek Optiek in 1988 werken wij samen met HOYA en dat doen wij met een reden.

De coating
Heel simpel, HOYA heeft dé beste coatings in de markt. Andere merken kijken er naar op en proberen het te evenaren, maar komen niet écht in de buurt. Hoya heeft de hardste en meest gladde coatings in de markt. Feit.

De hardheid
Moeten wij in een glas boren of groeven? HOYA heeft simpelweg de hardste glazen in de markt en daar kiezen wij dan ook graag voor.

Designs
Hoya heeft een portfolio om u tegen te zeggen. Van computerglazen tot curve-sportglazen; zo'n beetje alles hebben ze. Heeft een ander merk iets ontworpen wat goed aanslaat (meestal ZEISS), dan zorgen zij ervoor dat ze dit binnen het jaar evenaren of overtreffen. Echt een stabiele factor achter ons bedrijf en heerlijk om mee samen te werken.

 zeiss-logo-0b0a09c40b-seeklogo-com.png

ZEISS

Misschien wel het meest bekende glasmerk. ZEISS is ook zo'n beetje het enige glasmerk dat branding serieus neemt. U zal daarom altijd weten dat u een ZEISS glas heeft vanwege de gravering die ze erin zetten. Toch cool.

Innovatie:
Na enige tijd in een dip te hebben gezeten heeft ZEISS zich een aantal jaren geleden herontdekt. En hoe! ZEISS is inmiddels zo'n beetje het meest innovatieve bedrijf binnen de branche en lanceert het ene nieuwe innovatieve product na het andere. Met onder andere als hoogtepunten Digital inside (een leestoevoeging voor smartphones), het Drivesafe glas voor in de auto en het gepersonaliseerde computerglas Officelens individual.

Blauwe coating en helderheid
Uniek bij ZEISS is de Duravision platinum coating. Deze superontspiegeling is blauw i.p.v. de meest voorkomende groene restreflectie kleur. Ook het basisglas is helderder. Deze combinatie maakt het glas nóg helderder.

Mineraal glas
Veel glasfabrikanten hebben niet zo veel met glazen gemaakt van echt glas. ZEISS is echter de enige die het volledige portfolio ook in mineraal glas maakt. Uniek in de markt.