Draai aan het rad van fortuin!

kriekoptiek-007-lo-res.png

Kriek Optiek viert 10-jarig bestaan in Nieuw-Vennep

De hele maand juni viert Kriek Optiek een bijzonder feest. De opticien, die zijn winkel heeft aan de Venneperhof  2, geeft dan mooie prijzen weg vanwege het 10-jarig bestaan in Nieuw-Vennep. Eigenaar Raphaël Kriek (36), zijn vrouw Bianca en zijn medewerkers Cynthia, Joy, Vincent en Alika zijn er heel enthousiast over. Raphaël Kriek: “Tien jaar geleden startten mijn vader Ed en ik hier met onze derde brillenwinkel. Wij vieren dat via Het Rad van fortuin. Daar mogen onze klanten gedurende de hele maand juni aan draaien na aankoop van een bril. En de allerbeste draai aan het rad kan de hoofdprijs opleveren. Dat is een volledig verzorgde vakantie naar Bergen aan Zee nabij het gezellige en schilderachtige dorp Bergen in Noord-Holland, wie is daar nu niet aan toe?”


Ed Kriek Optiek
ed-kriek-optiek.png

Raphaël Kriek: “Het begon dus eigenlijk allemaal bij mijn vader Ed Kriek. Hij nam in Aalsmeer in 1988 het brillenhuis over. Raphaël: “Daarbij veranderde mijn vader wel de naam Het Brillenhuis in Ed Kriek Optiek.” Hij realiseerde er een uiterst modern optiekbedrijf waarin vooral kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop stonden. In 2005 opende vader Ed Kriek een tweede winkel in Kudelstaart, in 2011 inmiddels samen met Raphaël de derde winkel in Nieuw-Vennep. Ondertussen werkte zoon Raphaël al jaren volop mee, voltooide de optiekstudie en werd in 2010 mede-eigenaar. In 2016 ging Ed met pensioen en werden de 2 winkels in Kudelstaart en Aalsmeer verkocht. Het beviel Raphaël zo goed in Nieuw-Vennep dat hij als enig eigenaar van de zaak in Nieuw-Vennep bleef. Wel veranderde de naam in Kriek Optiek.

Kriek Optiek
kriek-optiek-baby-auto.png

Terugkijkend vertelt Raphaël, die in Hoofddorp opgroeide, dat de starttijd in Nieuw-Vennep best moeilijk was: de Vennepers moesten aanvankelijk duidelijk wennen aan die ondernemers die van buiten hier de brillenmarkt wilden veroveren. Maar door onze keuze voor constante kwaliteit en klantvriendelijkheid ging het steeds beter. Inmiddels zou ik nergens anders willen zitten. Onze specialiteiten zijn naast de aandacht voor volwassenen zelf, die voor kinderen en hun kinderbrillen, ook vooral  de oogmetingen die helaas vaak elders onder de maat zijn. Omdat de twee ogen van een mens niet altijd gelijk zijn en gegarandeerd goed samenwerken kijken wij hier extra naar. Verder moet je bij ons zijn voor de kwaliteit van onze brilmerken die wij op allerlei beurzen opspeuren, en voor die van de brillenglazen waarbij wij de keuze aan de ogen en persoon aanpassen en niet standaard voor het duurste kiezen. Daarnaast is ook ons assortiment contactlenzen enorm. Voor onze klanten zoeken wij de lenzen die voor hen het beste werken, niet andersom.” Voor gehoorapparaten kan men er terecht bij Alex Meerhof van de firma Oorwerk, dat bij Kriek Optiek is ondergebracht.

10 jaar
Nu Kriek Optiek 10 jaar mensen heeft mogen verblijden met mooie brillen door het allerleukste team wat je binnen de optiek kan vinden hopen we nu mensen dubbel blij te maken met gave prijzen. Het is natuurlijk wel spannend welke prijs je dan krijgt! Het kan een ultrasoon zijn om je bril mooi schoon te houden, een bon voor iets leuks, korting, gratis brillen tot aan een hele verzorgde vakantie.
Veel suces met draaien! 

*voorwaarden:

-Elke complete bril mag gedraaid worden.
-Niet in combinatie met andere acties.
-We filmen het draaien bij elke klant, we willen natuurlijk wel het moment vastleggen als de vakantie gewonnen wordt.
-De hoofdprijzen (oranje) vallen eenmalig, hierna worden ze vervangen voor een andere prijs.
-Indien een kadobon gedraaid wordt krijg je deze ná het afrekenen.
-Indien korting gedraaid wordt krijg je deze voor het afrekenen.
-De Clip-on, half jaar gratis lenzen, gratis les bij DDC en de oorwerk (ook in te leveren op zwemdopjes of muziek/geluidsdopjes) vouchers zijn praktisch gezien ook een kadobon. Net als de kadobon kunnen die ook door iemand anders gebruikt worden, ze zijn niet persoonsgebonden.
-Gratis 2e volledige bril is direct uit te zoeken, of uiterlijk in de actie maand juni 2021 en is niet overdraagbaar.
-Korting is direct toepasbaar op de factuur waarover gedraaid wordt.
-De gratis zonnebril mag direct worden uitgezocht, of uiterlijk in de actie maand juni 2021. Indien iemand een zonnebril op sterkte wil dienen ze zelf voor de glazen te betalen.

-De gratis vakantie betreft 6 dagen 5 nachten in Hotel Victoria in Bergen aan Zee, inclusief ontbijt en avondeten en extra's (het is een verrassing wat die zijn).