Waar staat Kriek Optiek voor?

De beste oplossing voor ieder individu. Dit doen wij door extra aandachtig te luisteren en goede vragen te stellen. Dit geeft ons de mogelijkheid om u een transparant advies te geven, waarvan wij denken dat dat het beste voor u is. U maakt zelf de keuze en beslist zelf wat u aanschaft.

U krijgt bij ons een eerlijk advies. Klanttevredenheid staat bij ons met stip op nummer één, ongeacht de situatie.

Wij streven ernaar om iedereen te helpen zoals wij zelf ook geholpen zouden willen worden. Even een keer een kopje koffie en wat bijkletsen? Geen probleem, u hoeft niet altijd wat te kopen.

Bij ons kunt u een professioneel vakkundig oogonderzoek verwachten. Al ons personeel heeft minimaal de 3 jaar durende optiekopleiding gevolgd en afgerond. Hierna volgt het personeel jaarlijks een aantal trainingen om volledig up-to-date te blijven. Hierdoor kunnen wij te allen tijde onze kwaliteit bewaken.

Wij verkopen producten met een bepaalde minimale kwaliteitseis. U kunt daarom bij ons niet terecht voor een bril waarvan wij de kwaliteit niet kunnen garanderen omdat die onder druk staat door de prijs.

Maar wat krijgt u dan wel van ons? Een goede prijs/kwaliteit verhouding, professioneel eerlijk advies met een grensverleggende service!

foto-someone-cheaper.jpg