Een nieuw gezicht @Kriek Optiek

27-11-2018

 vincent-lacht-een-beetje.png

Nieuw gezicht @ Kriek Optiek.

Hey….. Ik ben Vincent en ben een nieuw gezicht bij het team van Kriek Optiek.

Kriek Optiek vroeg of ik een blog wilde schrijven voor de website. “Tuurlijk wil ik dat” zei ik tegen Raphael. Nog nooit een blog geschreven hebbende ga ik mijn best doen om iets leuks te schrijven.

Zelf ben ik al ruim tien jaar werkzaam binnen de optiek. Het is erg leuk om met mooie en hoogwaardige producten te werken, zodat iemand een bril met honderd procent tevredenheid kan dragen. Bij mijn vorige baan was ik al gewend om met hoogwaardige producten te werken. Voor mij kriebelde het al enige tijd om naar iets nieuws uit te kijken. Maar als ik van werk ga veranderen moet ik zelf er dan ook helemaal achter staan. Daar kwam voor mij al een grote uitdaging om de hoek kijken. Het klinkt misschien wat gek maar je droomt dan toch wel van een type winkel waarin je zou willen werken. Wij zien als opticiens in de vakbladen vaak hele gave winkels voorbij komen waarbij je dan jezelf in die winkel droomt en de beleving bijna kan voelen en zien. Per toeval kwam ik op de website van Kriek Optiek. Ik zag de foto’s van het gave interieur en de merken waarmee ze werken. Ik kreeg zo’n beetje de vlinders in mijn buik van WOW!!! wat een gave winkel.

Tot mijn verbazing zochten ze nog personeel en kwam toen uiteindelijk in gesprek met Raphael. Van beide kanten was er een leuke klik. De visie van Kriek Optiek sluit erg aan op de passie en kwaliteit die ik als opticien voor ogen heb. Nu bijna vier maanden verder ben ik al aardig gesetteld binnen dit leuke en hechte team. Wat me ook erg op valt zijn de gezellige en oprecht leuke mensen die in Nieuw Vennep wonen. Ik kan dus zeggen dat ik me erg thuis voel op mij nieuwe werkplek en jullie als klant graag ga helpen met het vinden van je wensen of dat nu in de vorm van een bril of contactlenzen is.

Tot ziens bij Kriek Optiek